Tvedestrand folkebibliotek

Gjennom kjøttet: disseksjonen og kroppens kulturhistorie
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Gjennom kjøttet: disseksjonen og kroppens kulturhistorie
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 306.4 Stu
Eier
  • Tvedestr
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
Noter
  • Bibliografi: s. 749-762
ISBN
  • 978-82-495-0281-3
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*00130024
*008100426                a          00nob 9
*019  $bl
*020  $a978-82-495-0281-3$bib.$cNkr 499.00
*0823 $a611.009
*08231$a306.4$zh$25
*08231$a704.942$25
*090  $c306.4$dStu
*100 0$aStueland, Espen$d1970-$jn.
*24510$aGjennom kjøttet$bdisseksjonen og kroppens kulturhistorie$cEspen Stueland
*260  $aOslo$bOktober$c2009
*300  $a777 s.$bill.
*505  $aBibliografi: s. 749-762
*650 1$aMenneskekroppen$xKultursosiologi$1306.4$315966100$4d5
*650 2$aAnatomi$qMenneskekroppen$xHistorie$1611.009$320304100
*650 2$aDisseksjon$qMotiv$xKunst$1704.942$32043296300$4d5
*699 1$aKroppen$0kultursosiologi$1306.4$2BS$9nno
*699 2$aDisseksjon i kunsten$1704.942$2BS$9nno
*850  $aTvedestr
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til